Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN ISO 5764 - Mléko - Stanovení bodu mrznutí - Termistorová kryoskopická metoda (Referenční metoda)
Sponsored link
Vydáno: 01.12.2009
ČSN EN ISO 5764 - Mléko - Stanovení bodu mrznutí - Termistorová kryoskopická metoda (Referenční metoda)

ČSN EN ISO 5764

Mléko - Stanovení bodu mrznutí - Termistorová kryoskopická metoda (Referenční metoda)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
Označení normy:ČSN EN ISO 5764
Třídící znak:570552
Počet stran:24
Vydáno:01.12.2009
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:84734
Popis

ČSN EN ISO 5764

Norma ISO 5764:2009/IDF 108:2009 specifikuje referenční metodu s použitím termistorového kryoskopu pro stanovení bodu mrznutí syrového kravského mléka, tepelně ošetřeného plnotučného, částečně odstředěného a odstředěného kravského mléka a syrového ovčího a kozího mléka. Bod mrznutí může být použit k odhadu zvodnění mléka.