Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN 56 0246-11 - Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Stanovení popela a jeho zásaditosti
Sponsored link
Vydáno: 01.01.1983
ČSN 56 0246-11 - Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Stanovení popela a jeho zásaditosti

ČSN 56 0246-11

Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Stanovení popela a jeho zásaditosti

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
Označení normy:ČSN 56 0246-11
Třídící znak:560246
Počet stran:8
Vydáno:01.01.1983
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:29477
Popis

ČSN 56 0246-11

Touto jedenáctou částí normy se zavádí ST SEV 3009-81 Výrobky zpracování ovoce a zeleniny. Metody stanovení popela a jeho zásaditosti, jako ČSN, jíž se pro potřeby ČSSR (ČSFR) popř. ČR v normě RVHP doplnil, jeden článek. Podstata normalizované metody a postup při provádění normalizované zkoušky je (podrobně) popsán. Norma tedy stanovuje postupy pro provádění některých zkoušek (metod) zjišťování a/nebo ověřování znaků jakosti, důležitých z hlediska hygieny výživy. ČSN 56 0246-11 byla schválena 6.12.1982 a nabyla účinnosti od 1.1.1983. Nahradila čl. 54 ČSN 56 0246 z 30.9.1964.