Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN 1139 - Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu kyseliny D-isocitronové. NADPH spektrofotometrická metoda
Sponsored link
Vydáno: 01.10.1996
ČSN EN 1139 - Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu kyseliny D-isocitronové. NADPH spektrofotometrická metoda

ČSN EN 1139

Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu kyseliny D-isocitronové. NADPH spektrofotometrická metoda

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
Označení normy:ČSN EN 1139
Třídící znak:560410
Počet stran:12
Vydáno:01.10.1996
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:20133
Popis

ČSN EN 1139

Tato norma specifikuje metodu enzymového stanovení obsahu kyseliny D-isocitronové přítomné ve formě kyseliny nebo jejích solí nebo esterů a laktonů v ovocných a zeleninových šťávách a podobných výrobcích.