Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN 16282-5 - Zařízení komerčních kuchyní - Prvky pro větrání komerčních kuchyní - Část 5: Vzduchovod; Návrh a dimenzování
Sponsored link
Vydáno: 01.03.2018
ČSN EN 16282-5 - Zařízení komerčních kuchyní - Prvky pro větrání komerčních kuchyní - Část 5: Vzduchovod; Návrh a dimenzování

ČSN EN 16282-5

Zařízení komerčních kuchyní - Prvky pro větrání komerčních kuchyní - Část 5: Vzduchovod; Návrh a dimenzování

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Označení normy:ČSN EN 16282-5
Třídící znak:127134
Počet stran:20
Vydáno:01.03.2018
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:503979
Popis

ČSN EN 16282-5

This European Standard specifies requirements for the design, construction and operation of the air duct in commercial kitchens, including technical safety, ergonomic and hygienic features. This European Standard is applicable to ventilation systems in commercial kitchens, associated areas and other installations processing foodstuffs intended for commercial use. Kitchens and associated areas are special rooms in which meals are prepared, where tableware and equipment is washed, cleaned and food is stored and food waste areas. This European Standard is applicable to kitchen ventilation systems except those used in domestic kitchens. A method of verification of each requirement is also specified. Unless otherwise specified, the requirements of this standard should be checked by way of inspection and/or measurement. NOTE: Please note the possible existence of additional or alternative local national regulations on installation, appliance requirements and inspection, maintenance and operation.