Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN 16437+A1 - Chemické dezinfekční přípravky a antiseptika - Kvantitativní povrchová zkouška ke stanovení baktericidní aktivity chemických dezinfekčních přípravků a antiseptik používaných v oblasti veterinární péče na porézních površích bez mechanického působení - Metoda zkoušení a požadavky (fáze 2 / stupeň 2)
Sponsored link
Vydáno: 01.04.2020
ČSN EN 16437+A1 - Chemické dezinfekční přípravky a antiseptika - Kvantitativní povrchová zkouška ke stanovení baktericidní aktivity chemických dezinfekčních přípravků a antiseptik používaných v oblasti veterinární péče na porézních površích bez mechanického působení - Metoda zkoušení a požadavky (fáze 2 / stupeň 2)

ČSN EN 16437+A1

Chemické dezinfekční přípravky a antiseptika - Kvantitativní povrchová zkouška ke stanovení baktericidní aktivity chemických dezinfekčních přípravků a antiseptik používaných v oblasti veterinární péče na porézních površích bez mechanického působení - Metoda zkoušení a požadavky (fáze 2 / stupeň 2)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Tisk
Skladem
405 Kč
Označení normy:ČSN EN 16437+A1
Třídící znak:665225
Počet stran:40
Vydáno:01.04.2020
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:509283
Popis

ČSN EN 16437+A1

This European Standard specifies a test method and the minimum requirements for bactericidal activity of chemical disinfectants and antiseptic products that form a homogeneous, physically stable preparation when diluted with hard water - or in the case of ready-to-use products - with water. This European Standard applies to products that are used in the veterinary area on porous surfaces without mechanical action i.e. in the breeding, husbandry, production, !veterinary care facilities", transport and disposal of all animals except when in the food chain following death and entry to the processing industry. EN 14885 specifies in detail the relationship of the various tests to one another and to "use recommendations". NOTE 1 - The method described is intended to determine the activity of commercial formulations or active substances under the conditions in which they are used. NOTE 2 - This method corresponds to a phase 2 step 2 test. NOTE 3 - This method cannot be used to evaluate the activity of products against mycobacteria or bacterial spores.