Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN ISO 17718 - Pšeničná mouka a pšeničná celozrnná mouka (Triticum aestivum L.) - Stanovení reologického chování v závislosti na míchání a zahřívání
Sponsored link
Vydáno: 01.09.2015
ČSN EN ISO 17718 - Pšeničná mouka a pšeničná celozrnná mouka (Triticum aestivum L.) - Stanovení reologického chování v závislosti na míchání a zahřívání

ČSN EN ISO 17718

Pšeničná mouka a pšeničná celozrnná mouka (Triticum aestivum L.) - Stanovení reologického chování v závislosti na míchání a zahřívání

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Tisk
Skladem
495 Kč
Označení normy:ČSN EN ISO 17718
Třídící znak:461506
Počet stran:52
Vydáno:01.09.2015
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:97714
Popis

ČSN EN ISO 17718

This International Standard specifies the determination of rheological behaviour as a function of mixing and temperature increase. It is applicable to all wholemeal and flour samples from industrial or laboratory milling of wheat (Triticum aestivum L.). NOTE: Wheat can be milled in the laboratory according to the methods described in ISO 27971[5] or in BIPEAguidance document BY.102.D.9302.[7]