Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN ISO 21872-1 - Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda pro stanovení bakterií rodu Vibrio - Část 1: Průkaz potenciálně enteropatogenních Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae a Vibrio vulnificus
Sponsored link
Vydáno: 01.01.2018
ČSN EN ISO 21872-1 - Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda pro stanovení bakterií rodu Vibrio - Část 1: Průkaz potenciálně enteropatogenních Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae a Vibrio vulnificus

ČSN EN ISO 21872-1

Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda pro stanovení bakterií rodu Vibrio - Část 1: Průkaz potenciálně enteropatogenních Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae a Vibrio vulnificus

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Tisk
Skladem
405 Kč
Koupit včetně změn
změna názvu
Označení normy:ČSN EN ISO 21872-1
Třídící znak:560651
Počet stran:48
Vydáno:01.01.2018
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:503513
Popis

ČSN EN ISO 21872-1

This document specifies a horizontal method for the detection of enteropathogenic Vibrio spp., which causes human illness in or via the intestinal tract. The species detectable by the methods specified include Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae and Vibrio vulnificus. It is applicable to the following: - products intended for human consumption and the feeding of animals; - environmental samples in the area of food production and food handling. NOTE 1: This method may not be appropriate in every detail for certain products (see Introduction). NOTE 2: The World Health Organization (WHO) has identified that V. parahaemolyticus, V. cholerae and V. vulnificus are the major food-borne Vibrio spp. However, the method in this document can also be appropriate for the identification of other Vibrio spp. causing illness in humans.