Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN ISO 7973 - Obiloviny a mlýnské výrobky - Stanovení viskozity mouky - Metoda s použitím amylografu
Sponsored link
Vydáno: 01.07.2016
ČSN EN ISO 7973 - Obiloviny a mlýnské výrobky - Stanovení viskozity mouky - Metoda s použitím amylografu

ČSN EN ISO 7973

Obiloviny a mlýnské výrobky - Stanovení viskozity mouky - Metoda s použitím amylografu

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Označení normy:ČSN EN ISO 7973
Třídící znak:461003
Počet stran:20
Vydáno:01.07.2016
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:99686
Popis

ČSN EN ISO 7973

This International Standard specifies a method using an amylograph for determining the viscosity of a Suspension of flour in watet -, in which the starch is gelatinized by heating, in Order io assess the conditions of gelatinization of the flour and so judge whether there is any alpha-amylase activity. This method is applicable to wheat and rye flour and also to wheat and rye grain.