Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN ISO 13559 - Máslo, kysaná mléka a čerstvé sýry - Stanovení počtu kontaminujících mikroorganismů - Technika počítání kolonií vykultivovaných při 30 °C
Sponsored link
Vydáno: 01.09.2007
ČSN ISO 13559 - Máslo, kysaná mléka a čerstvé sýry - Stanovení počtu kontaminujících mikroorganismů - Technika počítání kolonií vykultivovaných při 30 °C

ČSN ISO 13559

Máslo, kysaná mléka a čerstvé sýry - Stanovení počtu kontaminujících mikroorganismů - Technika počítání kolonií vykultivovaných při 30 °C

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
Označení normy:ČSN ISO 13559
Třídící znak:560644
Počet stran:12
Vydáno:01.09.2007
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:79495
Popis

ČSN ISO 13559

Tato česká norma specifikuje metodu stanovení počtu kontaminujících mikroorganismů technikou počítání kolonií vykultivovaných při 30 °C. Metoda je použitelná pro máslo, kysaná mléka a čerstvé sýry. V normě se aplikuje technika očkování na povrch zde specifikované agarové půdy (5.6), jejíž všechny musí být prosté sacharidů. Naočkované plotny se inkubují aerobně při 30 °C ± 1 °C po dobu 72 h.