Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN ISO 6540 - Kukuřice - Stanovení obsahu vlhkosti (v mletých zrnech a v celých zrnech)
Sponsored link
Vydáno: 01.11.2021
ČSN EN ISO 6540 - Kukuřice - Stanovení obsahu vlhkosti (v mletých zrnech a v celých zrnech)

ČSN EN ISO 6540

Kukuřice - Stanovení obsahu vlhkosti (v mletých zrnech a v celých zrnech)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
325 Kč
Označení normy:ČSN EN ISO 6540
Třídící znak:461016
Počet stran:32
Vydáno:01.11.2021
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:513524
Popis

ČSN EN ISO 6540

Tento dokument udává dvě metody: - referenční metodu pro stanovení obsahu vlhkosti zrn kukuřice a mleté kukuřice, krup, krupice a kukuřičné mouky, viz kapitola 4; - rutinní metodu pro vyhodnocení obsahu vlhkosti v celých zrnech kukuřice, viz kapitola 5. Druhá uvedená metoda není vhodná pro expertní zprávy, kalibraci či kontrolu vlhkoměrů, protože vůči referenční metodě vykazuje významnou strannost (viz tabulka B.3).