Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN PN-A-82109 - Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu tuku, bílkovin a vody - Metoda transmisní spektrometrie v blízké infračervené oblasti (NIT) s použitím kalibrace na umělých neuronových sítích (ANN)
Sponsored link
Vydáno: 01.02.2014
ČSN PN-A-82109 - Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu tuku, bílkovin a vody - Metoda transmisní spektrometrie v blízké infračervené oblasti (NIT) s použitím kalibrace na umělých neuronových sítích (ANN)

ČSN PN-A-82109

Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu tuku, bílkovin a vody - Metoda transmisní spektrometrie v blízké infračervené oblasti (NIT) s použitím kalibrace na umělých neuronových sítích (ANN)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
Označení normy:ČSN PN-A-82109
Třídící znak:576024
Počet stran:12
Vydáno:01.02.2014
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:94796
Popis

ČSN PN-A-82109

Norma specifikuje metodu stanovení obsahu tuku, bílkovin a vody v syrovém mase, nádivkách a masných výrobcích metodou transmisní spektrometrie v blízké infračervené oblasti s použitím kalibrací sestavených pomocí matematického modelu umělých neuronových sítí (ANN) a s nimi propojené databáze. Metoda se používá ke stanovení bílkovin v rozsahu od 3,0 % do 50 %, tuku v rozsahu od 0,1 % do 86 %, vody v rozsahu od 9,0 % do 81 %.