Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>DIN 10102 Microbiological analysis of meat and meat products; detection of clostridium botulinum and botulinum toxin
Sponsored link
sklademDatum vydání: 1988-06
DIN 10102 Microbiological analysis of meat and meat products; detection of clostridium botulinum and botulinum toxin

DIN 10102

Microbiological analysis of meat and meat products; detection of clostridium botulinum and botulinum toxin

Mikrobiologische Untersuchung von Fleisch und Fleischerzeugnissen; Nachweis von Clostridium botulinum und Botulinum-Toxin

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
1282 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
1282 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
1610 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
1610 Kč
Status:Norma
Datum vydání:1988-06
Označení:DIN 10102
Název produktu:Microbiological analysis of meat and meat products; detection of clostridium botulinum and botulinum toxin
Počet stran:5
Popis

DIN 10102