Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>DIN EN ISO 21187 Milk - Quantitative determination of microbiological quality - Guidance for establishing and verifying a conversion relationship between results of an alternative method and anchor method results (ISO 21187:2021)
Sponsored link
sklademDatum vydání: 2021-06
DIN EN ISO 21187 Milk - Quantitative determination of microbiological quality - Guidance for establishing and verifying a conversion relationship between results of an alternative method and anchor method results (ISO 21187:2021)

DIN EN ISO 21187

Milk - Quantitative determination of microbiological quality - Guidance for establishing and verifying a conversion relationship between results of an alternative method and anchor method results (ISO 21187:2021)

Milch - Quantitative Bestimmung der mikrobiologischen Qualität - Leitfaden für die Erarbeitung und Verifizierung einer Übertragungsbeziehung zwischen den Ergebnissen von einem alternativen und einem Bezugsverfahren (ISO 21187:2021)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
2773 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
2773 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3474 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
3474 Kč
Status:Norma
Datum vydání:2021-06
Označení:DIN EN ISO 21187
Název produktu:Milk - Quantitative determination of microbiological quality - Guidance for establishing and verifying a conversion relationship between results of an alternative method and anchor method results (ISO 21187:2021)
Počet stran:30
Popis

DIN EN ISO 21187