Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>DIN EN ISO 23036-1 Microbiology of the food chain - Methods for the detection of Anisakidae L3 larvae in fish and fishery products - Part 1: UV-press method (ISO 23036-1:2021)
Sponsored link
sklademDatum vydání: 2021-08
DIN EN ISO 23036-1 Microbiology of the food chain - Methods for the detection of Anisakidae L3 larvae in fish and fishery products - Part 1: UV-press method (ISO 23036-1:2021)

DIN EN ISO 23036-1

Microbiology of the food chain - Methods for the detection of Anisakidae L3 larvae in fish and fishery products - Part 1: UV-press method (ISO 23036-1:2021)

Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Verfahren zum Nachweis von Anisakidae L3-Larven in Fisch und Fischereierzeugnissen - Teil 1: UV-Pressverfahren (ISO 23036-1:2021)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
2310 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
2310 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2886 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
2886 Kč
Status:Norma
Datum vydání:2021-08
Označení:DIN EN ISO 23036-1
Název produktu:Microbiology of the food chain - Methods for the detection of Anisakidae L3 larvae in fish and fishery products - Part 1: UV-press method (ISO 23036-1:2021)
Počet stran:16
Popis

DIN EN ISO 23036-1