Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>DIN EN ISO 6579-1 Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 1: Detection of Salmonella spp. (ISO 6579-1:2017 + Amd.1:2020) (includes Amendment A1:2020)
Sponsored link
sklademDatum vydání: 2020-08
DIN EN ISO 6579-1 Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 1: Detection of Salmonella spp. (ISO 6579-1:2017 + Amd.1:2020) (includes Amendment A1:2020)

DIN EN ISO 6579-1

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 1: Detection of Salmonella spp. (ISO 6579-1:2017 + Amd.1:2020) (includes Amendment A1:2020)

Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Horizontales Verfahren zum Nachweis, zur Zählung und zur Serotypisierung von Salmonellen - Teil 1: Nachweis von Salmonella spp. (ISO 6579-1:2017 + Amd.1:2020) (enthält Änderung A1:2020)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
3962 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
3962 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4957 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
4957 Kč
Status:Norma
Datum vydání:2020-08
Označení:DIN EN ISO 6579-1
Název produktu:Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 1: Detection of Salmonella spp. (ISO 6579-1:2017 + Amd.1:2020) (includes Amendment A1:2020)
Počet stran:62
Popis

DIN EN ISO 6579-1