Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve čtvrtek 18. 12. 2025.
Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 05. 01. 2026.
PRICES include / exclude VAT
>
BS EN ISO 21415-2:2015 Wheat and wheat flour. Gluten content Determination of wet gluten and gluten index by mechanical meanssklademVydáno: 2015-10-31
BS EN ISO 21415-2:2015
Wheat and wheat flour. Gluten content Determination of wet gluten and gluten index by mechanical means
Anglicky Secure PDF
Immediate download
Non-printable
267.11 €
Anglicky Hardcopy
267.11 €
| Označení normy: | BS EN ISO 21415-2:2015 |
| Počet stran: | 26 |
| Vydáno: | 2015-10-31 |
| ISBN: | 978 0 580 81868 4 |
| Status: | Standard |
DESCRIPTION
BS EN ISO 21415-2:2015
This standard BS EN ISO 21415-2:2015 Wheat and wheat flour. Gluten content is classified in these ICS categories:
- 67.060 Cereals, pulses and derived products