Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve čtvrtek 18. 12. 2025.
Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 05. 01. 2026.
PRICES include / exclude VAT
>
BS ISO 939:2021 Spices and condiments. Determination of moisture contentsklademVydáno: 2021-01-11
BS ISO 939:2021
Spices and condiments. Determination of moisture content
Anglicky Secure PDF
Immediate download
Non-printable
163.49 €
Anglicky Hardcopy
163.49 €
| Označení normy: | BS ISO 939:2021 |
| Počet stran: | 12 |
| Vydáno: | 2021-01-11 |
| ISBN: | 978 0 539 03285 7 |
| Status: | Standard |
DESCRIPTION
BS ISO 939:2021
This standard BS ISO 939:2021 Spices and condiments. Determination of moisture content is classified in these ICS categories:
- 67.220.10 Spices and condiments
This document specifies an entrainment method for the determination of the moisture content of spices and condiments.