Menu
0
Total price
0 €
PRICES include / exclude VAT
>ČSN EN 14349 - Chemické dezinfekční přípravky a antiseptika - Kvantitativní povrchová zkouška ke stanovení baktericidní aktivity chemických dezinfekčních přípravků a antiseptik používaných v oblasti veterinární péče na neporézních površích, bez mechanického působení - Zkušební metoda a požadavky (fáze 2, stupeň 2)
Vydáno: 01.10.2025
ČSN EN 14349 - Chemické dezinfekční přípravky a antiseptika - Kvantitativní povrchová zkouška ke stanovení baktericidní aktivity chemických dezinfekčních přípravků a antiseptik používaných v oblasti veterinární péče na neporézních površích, bez mechanického působení - Zkušební metoda a požadavky (fáze 2, stupeň 2)

ČSN EN 14349

Chemické dezinfekční přípravky a antiseptika - Kvantitativní povrchová zkouška ke stanovení baktericidní aktivity chemických dezinfekčních přípravků a antiseptik používaných v oblasti veterinární péče na neporézních površích, bez mechanického působení - Zkušební metoda a požadavky (fáze 2, stupeň 2)

Format
Availability
Price and currency
Anglicky Hardcopy
In stock
16.65 €
Označení normy:ČSN EN 14349
Třídící znak:665215
Počet stran:44
Vydáno:01.10.2025
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:521943
DESCRIPTION

ČSN EN 14349

This document specifies a test method and the minimum requirements for bactericidal activity of chemical disinfectant and antiseptic products that form a homogeneous, physically stable preparation when diluted with hard water or - in the case of ready-to-use products - with water. This document applies to products that are used in the veterinary area for disinfecting non-porous surfaces without mechanical action - i.e. in the breeding, husbandry, production, veterinary care facilities, transport and disposal of all animals except when in the food chain following death and entry to the processing industry. EN 14885 specifies in detail the relationship of the various tests to one another and to "use recommendations". NOTE 1 - The method described is intended to determine the activity of commercial formulations or active substances in the conditions in which they are used. NOTE 2 - This method corresponds to a Phase 2 Step 2 test. This method excludes the evaluation of the activity of products against yeasts, fungal spores, mycobacteria and bacterial spores.