Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve čtvrtek 18. 12. 2025.
Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 05. 01. 2026.
PRICES include / exclude VAT
>
ČSN EN ISO 5534 - Sýry a tavené sýry - Stanovení obsahu celkové sušiny (Referenční metoda)Vydáno: 01.01.2005
ČSN EN ISO 5534
Sýry a tavené sýry - Stanovení obsahu celkové sušiny (Referenční metoda)
| Označení normy: | ČSN EN ISO 5534 |
| Třídící znak: | 571003 |
| Počet stran: | 12 |
| Vydáno: | 01.01.2005 |
| Harmonizace: | Norma není harmonizována |
| Katalogové číslo: | 71857 |
DESCRIPTION
ČSN EN ISO 5534
Tato mezinárodní norma specifikuje referenční metodu pro stanovení obsahu celkové sušiny v sýrech a tavených sýrech.