Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve čtvrtek 18. 12. 2025.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 05. 01. 2026.

 

Menu
0
Total price
0 €
PRICES include / exclude VAT
>ČSN ISO 24557 - Luštěniny - Stanovení vlhkosti - Metoda s horkovzdušnou pecí
Vydáno: 01.09.2025
ČSN ISO 24557 - Luštěniny - Stanovení vlhkosti - Metoda s horkovzdušnou pecí

ČSN ISO 24557

Luštěniny - Stanovení vlhkosti - Metoda s horkovzdušnou pecí

Format
Availability
Price and currency
Anglicky Hardcopy
In stock
8.67 €
Označení normy:ČSN ISO 24557
Třídící znak:461402
Počet stran:16
Vydáno:01.09.2025
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:521344
DESCRIPTION

ČSN ISO 24557

Tento dokument specifikuje rutinní referenční metodu pro stanovení obsahu vlhkosti v luštěninách. Tento dokument je použitelný pro cizrnu, čočku, hrách, lupinu a všechny druhy fazolí s výjimkou sójových bobů.