Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve čtvrtek 18. 12. 2025.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 05. 01. 2026.

 

Menu
0
Total price
0 €
PRICES include / exclude VAT
>DIN EN 16466-1 Food authenticity - Isotopic analysis of acetic acid and water in vinegar - Part 1: <(hoch)2>H-NMR analysis of acetic acid
sklademDatum vydání: 2025-02
DIN EN 16466-1 Food authenticity - Isotopic analysis of acetic acid and water in vinegar - Part 1: <(hoch)2>H-NMR analysis of acetic acid

DIN EN 16466-1

Food authenticity - Isotopic analysis of acetic acid and water in vinegar - Part 1: <(hoch)2>H-NMR analysis of acetic acid

Lebensmittelauthentizität - Isotopenanalyse von Essigsäure und Wasser in Essig - Teil 1: <(hoch)2>H-NMR-Analyse von Essigsäure

Format
Availability
Price and currency
Německy Hardcopy
In stock
77.26 €
Německy PDF
Immediate download
Printable
77.26 €
Anglicky Hardcopy
In stock
96.88 €
Anglicky PDF
Immediate download
Printable
96.88 €
Status:Norma
Datum vydání:2025-02
Označení:DIN EN 16466-1
Název produktu:Food authenticity - Isotopic analysis of acetic acid and water in vinegar - Part 1: <(hoch)2>H-NMR analysis of acetic acid
Počet stran:17
DESCRIPTION

DIN EN 16466-1