PRICES include / exclude VAT
sklademDatum vydání: 2017-10
DIN EN ISO 19343
Microbiology of the food chain - Detection and quantification of histamine in fish and fishery products - HPLC method (ISO 19343:2017)
Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Nachweis und Bestimmung von Histamin in Fisch und Fischereierzeugnissen - HPLC-Methode (ISO 19343:2017)
Format
Availability
Price and currency
Německy Hardcopy
In stock
98.85 €
Německy PDF
Immediate download
Printable
98.85 €
Anglicky Hardcopy
In stock
123.45 €
Anglicky PDF
Immediate download
Printable
123.45 €
| Status: | Norma |
| Datum vydání: | 2017-10 |
| Označení: | DIN EN ISO 19343 |
| Název produktu: | Microbiology of the food chain - Detection and quantification of histamine in fish and fishery products - HPLC method (ISO 19343:2017) |
| Počet stran: | 21 |
DESCRIPTION
