PRICES include / exclude VAT
sklademDatum vydání: 2024-04
DIN EN ISO 23662
Definitions and technical criteria for foods and food ingredients suitable for vegetarians or vegans and for labelling and claims (ISO 23662:2021)
Definitionen und technische Kriterien für Lebensmittel und Lebensmittelzutaten, die für Vegetarier oder Veganer geeignet sind, sowie für die Kennzeichnung und Angaben (ISO 23662:2021)
Format
Availability
Price and currency
Německy Hardcopy
In stock
64.68 €
Německy PDF
Immediate download
Printable
64.68 €
Anglicky Hardcopy
In stock
80.77 €
Anglicky PDF
Immediate download
Printable
80.77 €
| Status: | Norma |
| Datum vydání: | 2024-04 |
| Označení: | DIN EN ISO 23662 |
| Název produktu: | Definitions and technical criteria for foods and food ingredients suitable for vegetarians or vegans and for labelling and claims (ISO 23662:2021) |
| Počet stran: | 13 |
DESCRIPTION
