PRICES include / exclude VAT
sklademDatum vydání: 2025-09
DIN EN ISO 5530-1
Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph (ISO 5530-1:2025)
Weizenmehl - Physikalische Eigenschaften von Teigen - Teil 1: Bestimmung der Wasseraufnahme und der rheologischen Eigenschaften mittels Farinograph (ISO 5530-1:2025)
Format
Availability
Price and currency
Německy Hardcopy
In stock
142.81 €
Německy PDF
Immediate download
142.81 €
Anglicky Hardcopy
In stock
178.80 €
Anglicky PDF
Immediate download
178.80 €
Status: | Norma |
Datum vydání: | 2025-09 |
Označení: | DIN EN ISO 5530-1 |
Název produktu: | Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph (ISO 5530-1:2025) |
Počet stran: | 47 |
DESCRIPTION