PRICES include / exclude VAT
sklademDatum vydání: 2025-09
DIN EN ISO 5530-2
Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph (ISO 5530-2:2025)
Weizenmehl - Physikalische Eigenschaften von Teigen - Teil 2: Bestimmung der rheologischen Eigenschaften mittels Extensograph (ISO 5530-2:2025)
Format
Availability
Price and currency
Německy Hardcopy
In stock
137.65 €
Německy PDF
Immediate download
Printable
137.65 €
Anglicky Hardcopy
In stock
172.36 €
Anglicky PDF
Immediate download
Printable
172.36 €
| Status: | Norma |
| Datum vydání: | 2025-09 |
| Označení: | DIN EN ISO 5530-2 |
| Název produktu: | Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph (ISO 5530-2:2025) |
| Počet stran: | 62 |
DESCRIPTION
