PRICES include / exclude VAT
5600 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN ISO 4121
Senzorická analýza - Obecné pokyny pro použití kvantitativních odpovědních stupnic
Senzorická analýza - Obecné pokyny pro použití kvantitativních odpovědních stupnic
Vydáno: 01.09.2009
Česky Hardcopy
In stock
8.68 €
ČSN EN ISO 5492 Změna A1
Senzorická analýza - Slovník
Senzorická analýza - Slovník
Vydáno: 01.05.2021
Česky Hardcopy
In stock
6.37 €
ČSN ISO 4831
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu koliformních bakterií - Technika nejvýše pravděpodobného počtu
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu koliformních bakterií - Technika nejvýše pravděpodobného počtu
Vydáno: 01.08.2010
Česky Hardcopy
In stock
8.68 €
ČSN ISO 4832
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda stanovení počtu koliformních bakterií - Technika počítání kolonií
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda stanovení počtu koliformních bakterií - Technika počítání kolonií
Vydáno: 01.09.2010
Česky Hardcopy
In stock
6.37 €
Česky Hardcopy
In stock
8.68 €
ČSN EN ISO 16140-7
Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 7: Protokol pro validaci metod identifikace mikroorganismů
Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 7: Protokol pro validaci metod identifikace mikroorganismů
Vydáno: 01.05.2025
Anglicky Hardcopy
In stock
20.35 €
ČSN EN 1528-3
Potraviny s vysokým obsahem tuku - Stanovení pesticidů a polychlorovaných bifenylů (PCB) - Část 3: Metody přečišťování
Potraviny s vysokým obsahem tuku - Stanovení pesticidů a polychlorovaných bifenylů (PCB) - Část 3: Metody přečišťování
Vydáno: 01.02.1998
Česky Hardcopy
In stock
12.95 €
ČSN 56 0000
Základní potravinářské názvosloví
Základní potravinářské názvosloví
Vydáno: 01.07.1969
Česky Hardcopy
In stock
16.65 €
20.19 €
ČSN 56 0051
Stanovení niacinu (kyseliny nikotinové)
Stanovení niacinu (kyseliny nikotinové)
Vydáno: 01.09.1988
Česky Hardcopy
In stock
6.37 €
ČSN EN 16104
Údaje o potravinách - Struktura a formát výměny
Údaje o potravinách - Struktura a formát výměny
Vydáno: 01.06.2013
Anglicky Hardcopy
In stock
26.73 €
Anglicky Hardcopy
In stock
13.36 €
ČSN EN 12396-3
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí dithiokarbamátů a thiuramdisulfidů - Část 3: UV spektrometrická xanthogenátová metoda
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí dithiokarbamátů a thiuramdisulfidů - Část 3: UV spektrometrická xanthogenátová metoda
Vydáno: 01.12.2001
Česky Hardcopy
In stock
8.68 €