PRICES include / exclude VAT
5600 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN ISO 4832
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda stanovení počtu koliformních bakterií - Technika počítání kolonií
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda stanovení počtu koliformních bakterií - Technika počítání kolonií
Vydáno: 01.09.2010
Česky Hardcopy
In stock
6.34 €
Česky Hardcopy
In stock
12.89 €
16.41 €
ČSN ISO 4121
Senzorická analýza - Obecné pokyny pro použití kvantitativních odpovědních stupnic
Senzorická analýza - Obecné pokyny pro použití kvantitativních odpovědních stupnic
Vydáno: 01.09.2009
Česky Hardcopy
In stock
8.63 €
ČSN EN ISO 5492 Změna A1
Senzorická analýza - Slovník
Senzorická analýza - Slovník
Vydáno: 01.05.2021
Česky Hardcopy
In stock
6.34 €
Česky Hardcopy
In stock
8.63 €
ČSN 56 0001
Tabulky pro přepočty a korekce pro zkušební metody podle ČSN 56 0240 a ČSN 56 0246
Tabulky pro přepočty a korekce pro zkušební metody podle ČSN 56 0240 a ČSN 56 0246
Vydáno: 01.04.1965
Česky Hardcopy
In stock
12.89 €
ČSN 56 0084
Potravinářské výrobky. Stanovení celkového počtu mezofilních aerobních a fakultativně anaerobních mikroorganismů kultivací v tekutých půdách
Potravinářské výrobky. Stanovení celkového počtu mezofilních aerobních a fakultativně anaerobních mikroorganismů kultivací v tekutých půdách
Vydáno: 01.01.1987
Česky Hardcopy
In stock
8.63 €
ČSN 56 0090
Potravinářské výrobky. Průkaz botulinických toxinů a Clostridium botulinum
Potravinářské výrobky. Průkaz botulinických toxinů a Clostridium botulinum
Vydáno: 01.10.1987
Česky Hardcopy
In stock
13.30 €
Česky Hardcopy
In stock
3.52 €
ČSN EN 13191-2
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí bromidů - Část 2: Stanovení anorganických bromidů
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí bromidů - Část 2: Stanovení anorganických bromidů
Vydáno: 01.12.2001
Česky Hardcopy
In stock
8.63 €
ČSN EN 12014-4
Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 4: IC metoda stanovení obsahu dusičnanů a dusitanů ve výrobcích z masa
Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 4: IC metoda stanovení obsahu dusičnanů a dusitanů ve výrobcích z masa
Vydáno: 01.12.2005
Anglicky Hardcopy
In stock
8.63 €
ČSN EN 12856
Potraviny - Stanovení acesulfamu-K, aspartamu a sacharinu - Stanovení pomocí vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Potraviny - Stanovení acesulfamu-K, aspartamu a sacharinu - Stanovení pomocí vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Vydáno: 01.05.2000
Česky Hardcopy
In stock
12.89 €