PRICES include / exclude VAT
5606 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Anglicky Hardcopy
In stock
16.48 €
25.07 €
Anglicky Hardcopy
In stock
26.46 €
ČSN EN ISO 22964
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu bakterií rodu Cronobacter
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu bakterií rodu Cronobacter
Vydáno: 01.05.2020
Česky Hardcopy
In stock
12.82 €
Anglicky Hardcopy
In stock
13.23 €
ČSN EN 16618
Analýza potravin - Stanovení akrylamidu v potravinách kapalinovou chromatografií s tandemovou hmotnostní spektrometrií (LC-ESI-MS-MS)
Analýza potravin - Stanovení akrylamidu v potravinách kapalinovou chromatografií s tandemovou hmotnostní spektrometrií (LC-ESI-MS-MS)
Vydáno: 01.12.2015
Anglicky Hardcopy
In stock
12.82 €
Česky Hardcopy
In stock
8.59 €
ČSN 56 0613
Metoda stanovení volné kyseliny octové a octanu sodného v dioctanu sodném (E 262)
Metoda stanovení volné kyseliny octové a octanu sodného v dioctanu sodném (E 262)
Vydáno: 01.03.2006
Česky Hardcopy
In stock
3.50 €
ČSN 56 0615
Metoda stanovení peroxidového čísla lecithinů a látek nerozpustných v toluenu obsažených v lecithinech (E 322)
Metoda stanovení peroxidového čísla lecithinů a látek nerozpustných v toluenu obsažených v lecithinech (E 322)
Vydáno: 01.03.2006
Česky Hardcopy
In stock
3.50 €
ČSN EN ISO 21871
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda pro stanovení nízkých počtů presumptivních Bacillus cereus - Technika MPN a metoda průkazu
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda pro stanovení nízkých počtů presumptivních Bacillus cereus - Technika MPN a metoda průkazu
Vydáno: 01.09.2006
Česky Hardcopy
In stock
8.59 €
Anglicky Hardcopy
In stock
8.59 €
ČSN ISO 13559
Máslo, kysaná mléka a čerstvé sýry - Stanovení počtu kontaminujících mikroorganismů - Technika počítání kolonií vykultivovaných při 30 °C
Máslo, kysaná mléka a čerstvé sýry - Stanovení počtu kontaminujících mikroorganismů - Technika počítání kolonií vykultivovaných při 30 °C
Vydáno: 01.09.2007
Česky Hardcopy
In stock
6.31 €
ČSN P ISO/TS 26844
Mléko a mléčné výrobky - Stanovení reziduí antimikrobních látek - Zkumavková difuzní zkouška
Mléko a mléčné výrobky - Stanovení reziduí antimikrobních látek - Zkumavková difuzní zkouška
Vydáno: 01.09.2007
Česky Hardcopy
In stock
8.59 €