PRICES include / exclude VAT
5606 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN ISO 13559
Máslo, kysaná mléka a čerstvé sýry - Stanovení počtu kontaminujících mikroorganismů - Technika počítání kolonií vykultivovaných při 30 °C
Máslo, kysaná mléka a čerstvé sýry - Stanovení počtu kontaminujících mikroorganismů - Technika počítání kolonií vykultivovaných při 30 °C
Vydáno: 01.09.2007
Česky Hardcopy
In stock
6.37 €
ČSN P ISO/TS 26844
Mléko a mléčné výrobky - Stanovení reziduí antimikrobních látek - Zkumavková difuzní zkouška
Mléko a mléčné výrobky - Stanovení reziduí antimikrobních látek - Zkumavková difuzní zkouška
Vydáno: 01.09.2007
Česky Hardcopy
In stock
8.68 €
Anglicky Hardcopy
In stock
8.68 €
Česky Hardcopy
In stock
8.68 €
ČSN EN 15607
Potraviny - Stanovení d-biotinu metodou HPLC
Potraviny - Stanovení d-biotinu metodou HPLC
Vydáno: 01.11.2009
Anglicky Hardcopy
In stock
8.68 €
ČSN P CEN/TS 15606
Potraviny - Stanovení acesulfamu K, aspartamu, neohesperidinu dihydrochalconu a sacharinu - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Potraviny - Stanovení acesulfamu K, aspartamu, neohesperidinu dihydrochalconu a sacharinu - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Vydáno: 01.03.2010
Anglicky Hardcopy
In stock
12.95 €
Anglicky Hardcopy
In stock
13.37 €
ČSN EN ISO 11136 Změna A1
Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod pro provádění hédonických spotřebitelských testů v kontrolovaném prostředí
Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod pro provádění hédonických spotřebitelských testů v kontrolovaném prostředí
Vydáno: 01.03.2021
Anglicky Hardcopy
In stock
8.68 €
ČSN ISO 13300-2
Senzorická analýza - Všeobecné pokyny pro pracovníky senzorické laboratoře - Část 2: Najímání a školení vedoucích panelů
Senzorická analýza - Všeobecné pokyny pro pracovníky senzorické laboratoře - Část 2: Najímání a školení vedoucích panelů
Vydáno: 01.11.2011
Česky Hardcopy
In stock
8.68 €
Anglicky Hardcopy
In stock
12.95 €
ČSN ISO 29842
Senzorická analýza - Metodologie - Návrhy vyváženého nekompletního bloku
Senzorická analýza - Metodologie - Návrhy vyváženého nekompletního bloku
Vydáno: 01.02.2012
Česky Hardcopy
In stock
12.95 €
15.66 €
ČSN EN 15765
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení cínu pomocí hmotnostní spektrometrie s indukčně vázaným plazmatem (ICP-MS) po tlakovém rozkladu
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení cínu pomocí hmotnostní spektrometrie s indukčně vázaným plazmatem (ICP-MS) po tlakovém rozkladu
Vydáno: 01.06.2010
Anglicky Hardcopy
In stock
8.68 €