PRICES include / exclude VAT
5606 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN ISO 16820
Senzorická analýza - Metodologie - Sekvenční analýza
Senzorická analýza - Metodologie - Sekvenční analýza
Vydáno: 01.01.2022
Anglicky Hardcopy
In stock
8.50 €
ČSN EN ISO 20836
Mikrobiologie potravinového řetězce - Polymerázová řetězová reakce (PCR) k průkazu mikroorganismů - Zkoušení teplotní výkonnosti termocyklérů
Mikrobiologie potravinového řetězce - Polymerázová řetězová reakce (PCR) k průkazu mikroorganismů - Zkoušení teplotní výkonnosti termocyklérů
Vydáno: 01.06.2022
Anglicky Hardcopy
In stock
16.32 €
Anglicky Hardcopy
In stock
8.50 €
Česky Hardcopy
In stock
12.70 €
ČSN EN ISO 11136
Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod pro provádění hédonických spotřebitelských testů v kontrolovaném prostředí
Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod pro provádění hédonických spotřebitelských testů v kontrolovaném prostředí
Vydáno: 01.12.2017
Anglicky Hardcopy
In stock
19.95 €
Anglicky Hardcopy
In stock
8.50 €
Anglicky Hardcopy
In stock
8.50 €
ČSN EN 15911
Potraviny - Simultánní stanovení devíti sladidel metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie s evaporativní detekcí pomocí rozptylu světla
Potraviny - Simultánní stanovení devíti sladidel metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie s evaporativní detekcí pomocí rozptylu světla
Vydáno: 01.04.2011
Anglicky Hardcopy
In stock
13.10 €
ČSN 56 0634
Ryby a vodní živočichové - Terminologie
Ryby a vodní živočichové - Terminologie
Vydáno: 01.08.2011
Česky Hardcopy
In stock
34.26 €
Anglicky Hardcopy
In stock
12.70 €
Česky Hardcopy
In stock
8.50 €
ČSN EN 15111
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení jódu metodou ICP-MS (hmotnostní spektrometrie s indukčně vázaným plazmatem)
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení jódu metodou ICP-MS (hmotnostní spektrometrie s indukčně vázaným plazmatem)
Vydáno: 01.10.2007
Anglicky Hardcopy
In stock
8.50 €