PRICES include / exclude VAT
sklademVydáno: 2012-11-21
UNE EN ISO 11747:2012
Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking (ISO 11747:2012)
Arroz. Determinación de la resistencia de los granos de arroz a la extrusión tras la cocción. (ISO 11747:2012).
Format
Availability
Price and currency
Anglicky PDF
Immediate download
Printable
88.18 €
Anglicky Hardcopy
In stock
88.18 €
Španělsky PDF
Immediate download
Printable
73.49 €
Španělsky Hardcopy
In stock
73.49 €
| Označení normy: | UNE EN ISO 11747:2012 |
| Počet stran: | 19 |
| Vydáno: | 2012-11-21 |
| Status: | Norma |
| Počet stran (Španělsky): | 18 |
DESCRIPTION
This standard UNE EN ISO 11747:2012 Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking (ISO 11747:2012) is classified in these ICS categories:
- 67.060
Categories:
