Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve čtvrtek 18. 12. 2025.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 05. 01. 2026.

 

Menu
0
Total price
0 €
PRICES include / exclude VAT
>UNE EN ISO 21415-2:2016 Wheat and wheat flour - Gluten content - Part 2: Determination of wet gluten and gluten index by mechanical means (ISO 21415-2:2015)
sklademVydáno: 2016-03-23
UNE EN ISO 21415-2:2016 Wheat and wheat flour - Gluten content - Part 2: Determination of wet gluten and gluten index by mechanical means (ISO 21415-2:2015)

UNE EN ISO 21415-2:2016

Wheat and wheat flour - Gluten content - Part 2: Determination of wet gluten and gluten index by mechanical means (ISO 21415-2:2015)

Trigo y harina de trigo. Contenido de gluten. Parte 2: Determinación de gluten húmedo y del índice de gluten por medios mecánicos. (ISO 21415-2:2015).

Format
Availability
Price and currency
Anglicky PDF
Immediate download
Printable
98.75 €
Anglicky Hardcopy
In stock
98.75 €
Španělsky PDF
Immediate download
Printable
82.29 €
Španělsky Hardcopy
In stock
82.29 €
Označení normy:UNE EN ISO 21415-2:2016
Počet stran:24
Vydáno:2016-03-23
Status:Norma
Počet stran (Španělsky):22
DESCRIPTION

This standard UNE EN ISO 21415-2:2016 Wheat and wheat flour - Gluten content - Part 2: Determination of wet gluten and gluten index by mechanical means (ISO 21415-2:2015) is classified in these ICS categories:

  • 67.060
Categories: