Menu
0
Total price
0 €
PRICES include / exclude VAT
Homepage>ČSN 56 0160-4 - Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Stanovení pH potenciometricky
Vydáno: 01.01.1986
ČSN 56 0160-4 - Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Stanovení pH potenciometricky

ČSN 56 0160-4

Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Stanovení pH potenciometricky

Format
Availability
Price and currency
Česky Hardcopy
In stock
2.67 €
Označení normy:ČSN 56 0160-4
Třídící znak:560160
Počet stran:4
Vydáno:01.01.1986
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:29421
DESCRIPTION

ČSN 56 0160-4

Tato norma určuje metodu stanovení pH v cukerných produktech. Metody se používá pro stanovení pH potenciometricky v tekutých druzích cukru a invertovaných sirobech. Norma tedy stanovuje metodu zjišťování (ověřování) kvalitativního znaku (jakosti) významného pro hygienu výživy. ČSN 56 0160-4 byla schválena 29.3.1985 a nabyla účinnosti od 1.1.1986.