Menu
0
Total price
0 €
PRICES include / exclude VAT
Homepage>ČSN 56 0176-10 - Metody zkoušení škrobu. Stanovení tuku
Vydáno: 01.09.1984
ČSN 56 0176-10 - Metody zkoušení škrobu. Stanovení tuku

ČSN 56 0176-10

Metody zkoušení škrobu. Stanovení tuku

Format
Availability
Price and currency
Česky Hardcopy
In stock
2.67 €
Označení normy:ČSN 56 0176-10
Třídící znak:560176
Počet stran:4
Vydáno:01.09.1984
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:29427
DESCRIPTION

ČSN 56 0176-10

Tato desátá část normy určuje zkušební metodu pro stanovení extrahovatelného tuku ve škrobu. Všeobecná ustanovení jsou uvedena v části 1. Norma obsahuje tyto kapitoly: Oblast použití, Definice, Podstata zkoušky, Činidla a pomůcky, Přístroje, Vzorky, Pracovní postup a Výpočet. Podstata metody a postup při provádění normalizované zkoušky je (podrobně) popsán. Norma tedy stanovuje postupy pro provádění některých zkoušek (metod) zjišťování a/nebo ověřování znaků jakosti, důležitých z hlediska hygieny výživy. ČSN 56 0176-10 byla schválena 14.7.1983 a nabyla účinnosti od 1.9.1984. Nahradila čl. 24 ČSN 56 0176 z 9.10.1964.