Menu
0
Total price
0 €
PRICES include / exclude VAT
Homepage>ČSN 56 9606 - Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Obecné principy hygieny potravin
Vydáno: 01.01.2007
ČSN 56 9606 - Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Obecné principy hygieny potravin

ČSN 56 9606

Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Obecné principy hygieny potravin

Format
Availability
Price and currency
Česky Hardcopy
In stock
12.53 €
Označení normy:ČSN 56 9606
Třídící znak:569606
Počet stran:28
Vydáno:01.01.2007
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:77688
DESCRIPTION

ČSN 56 9606

Tato norma je doporučením pro zavádění správné hygienické a výrobní praxe v celém potravinovém řetězci, stanoví obecné a základní principy, které je nutné dodržet při výrobě zdravotně nezávadných potraviny na základě systému samokontroly založených na principech kritických kontrolních bodů.