Menu
0
Total price
0 €
PRICES include / exclude VAT
Homepage>ČSN EN 1137 - Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu kyseliny citronové (citrátu). NADH spektrofotometrická metoda
Vydáno: 01.10.1996
ČSN EN 1137 - Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu kyseliny citronové (citrátu). NADH spektrofotometrická metoda

ČSN EN 1137

Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu kyseliny citronové (citrátu). NADH spektrofotometrická metoda

Format
Availability
Price and currency
Česky Hardcopy
In stock
6.16 €
Označení normy:ČSN EN 1137
Třídící znak:560408
Počet stran:12
Vydáno:01.10.1996
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:20131
DESCRIPTION

ČSN EN 1137

Tato norma specifikuje metodu enzymového stanovení obsahu kyseliny citronové přítomné ve formě kyseliny nebo jejích solí v ovocných a zeleninových šťávách a podobných výrobcích.