Menu
0
Total price
0 €
PRICES include / exclude VAT
Homepage>ČSN EN 1140 - Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu D-glukózy a D-fruktózy. NADPH spektrofotometrická metoda
Vydáno: 01.10.1996
ČSN EN 1140 - Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu D-glukózy a D-fruktózy. NADPH spektrofotometrická metoda

ČSN EN 1140

Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu D-glukózy a D-fruktózy. NADPH spektrofotometrická metoda

Format
Availability
Price and currency
Česky Hardcopy
In stock
6.16 €
Označení normy:ČSN EN 1140
Třídící znak:560411
Počet stran:12
Vydáno:01.10.1996
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:20134
DESCRIPTION

ČSN EN 1140

Tato norma specifikuje metodu pro stanovení obsahu D-glukózy a D-fruktózy v ovocných a zeleninových šťávách a podobných výrobcích.