Menu
0
Total price
0 €
PRICES include / exclude VAT
Homepage>ČSN EN 14123 - Potraviny - Stanovení aflatoxinu B1 a sumy aflatoxinů B1, B2, G1 a G2 v lískových oříšcích, arašídech, pistáciích, fících a práškové paprice - Metoda HPLC s postkolonovou derivatizací a s přečištěním na imunoafinitní kolonce
Vydáno: 01.01.2013
ČSN EN 14123 - Potraviny - Stanovení aflatoxinu B1 a sumy aflatoxinů B1, B2, G1 a G2 v lískových oříšcích, arašídech, pistáciích, fících a práškové paprice - Metoda HPLC s postkolonovou derivatizací a s přečištěním na imunoafinitní kolonce

ČSN EN 14123

Potraviny - Stanovení aflatoxinu B1 a sumy aflatoxinů B1, B2, G1 a G2 v lískových oříšcích, arašídech, pistáciích, fících a práškové paprice - Metoda HPLC s postkolonovou derivatizací a s přečištěním na imunoafinitní kolonce

Format
Availability
Price and currency
Česky Hardcopy
In stock
12.75 €
Označení normy:ČSN EN 14123
Třídící znak:560069
Počet stran:28
Vydáno:01.01.2013
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:92089
DESCRIPTION

ČSN EN 14123

Tato mezinárodní norma specifikuje metodu stanovení aflatoxinů B1, B2, G1 a G2 a jejich sumy ve vybraných typech potravin (lískové ořechy, arašídy, pistácie, fíky a prášková paprika) metodou kapalinové chromatografie s postkolonovou derivatizací po přečištění na imunoafinitní kolonce. Metoda byla validována v rámci mezilaboratorní studie.