Menu
0
Total price
0 €
PRICES include / exclude VAT
Homepage>ČSN EN 14675 - Chemické dezinfekční přípravky a antiseptika - Kvantitativní zkouška s použitím suspenze ke stanovení viricidního účinku chemických dezinfekčních přípravků a antiseptik používaných v oblasti veterinární péče - Metoda zkoušení a požadavky (fáze 2 / stupeň 1)
Vydáno: 01.12.2015
ČSN EN 14675 - Chemické dezinfekční přípravky a antiseptika - Kvantitativní zkouška s použitím suspenze ke stanovení viricidního účinku chemických dezinfekčních přípravků a antiseptik používaných v oblasti veterinární péče - Metoda zkoušení a požadavky (fáze 2 / stupeň 1)

ČSN EN 14675

Chemické dezinfekční přípravky a antiseptika - Kvantitativní zkouška s použitím suspenze ke stanovení viricidního účinku chemických dezinfekčních přípravků a antiseptik používaných v oblasti veterinární péče - Metoda zkoušení a požadavky (fáze 2 / stupeň 1)

Format
Availability
Price and currency
Anglicky Hardcopy
In stock
16.37 €
Označení normy:ČSN EN 14675
Třídící znak:665222
Počet stran:40
Vydáno:01.12.2015
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:98381
DESCRIPTION

ČSN EN 14675

This European Standard specifies a test method and the minimum requirements for virucidal activity of chemical disinfectant and antiseptic products that form a homogeneous, physically stable preparation when diluted with hard water or - in the case of ready-to-use-products - with water. Products can only be tested at a concentration of 80 % or less as some dilution is always produced by adding the test organisms and interfering substance. This European Standard applies to products that are used in the veterinary area, i.e. in the breeding, husbandry, production, transport and disposal of all animals except when in the food chain following death and entry to the processing industry. NOTE 1: The method described is intended to determine the virucidal activity of commercial formulations or active substances under the conditions in which they are used. NOTE 2: This method corresponds to a phase 2 step 1.