Menu
0
Total price
0 €
PRICES include / exclude VAT
Homepage>ČSN EN ISO 5530-2 - Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 2: Stanovení reologických vlastností pomocí extenzografu
Vydáno: 01.06.2025
ČSN EN ISO 5530-2 - Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 2: Stanovení reologických vlastností pomocí extenzografu

ČSN EN ISO 5530-2

Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 2: Stanovení reologických vlastností pomocí extenzografu

Format
Availability
Price and currency
Anglicky Hardcopy
In stock
22.23 €
Označení normy:ČSN EN ISO 5530-2
Třídící znak:461507
Počet stran:68
Vydáno:01.06.2025
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:521215
DESCRIPTION

ČSN EN ISO 5530-2

This document specifies a method using an extensograph for the determination of the rheological properties of wheat flour doughs in an extension test. The recorded load-extension curve is used to assess the general quality of flour and its response to improving agents. The method is applicable to experimental and commercial flours from wheat (Triticum aestivum L.).
Email address into which you will receive a response
Your name