Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN ISO 5530-2 - Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 2: Stanovení reologických vlastností pomocí extenzografu
Sponsored link
Vydáno: 01.09.2015
ČSN EN ISO 5530-2 - Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 2: Stanovení reologických vlastností pomocí extenzografu

ČSN EN ISO 5530-2

Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 2: Stanovení reologických vlastností pomocí extenzografu

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
Označení normy:ČSN EN ISO 5530-2
Třídící znak:461507
Počet stran:28
Vydáno:01.09.2015
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:97707
Popis

ČSN EN ISO 5530-2

This part of ISO 5530 specifies a method, using an extensograph, for the determination of the rheological properties of wheat flour dough in an extension test. The recorded load-extension curve is used to assess general quality of flour and its response to improving agents. The method is applicable to experimental and commercial flours from wheat (Triticum aestivum L.). NOTE: This part of ISO 5530 is based on ICC 114.[3]