Menu
0
Total price
0 €
PRICES include / exclude VAT
Homepage>ČSN EN ISO 5537 - Sušené mléko a sušené mléčné výrobky - Stanovení obsahu vlhkosti (Referenční metoda)
Vydáno: 01.03.2024
ČSN EN ISO 5537 - Sušené mléko a sušené mléčné výrobky - Stanovení obsahu vlhkosti (Referenční metoda)

ČSN EN ISO 5537

Sušené mléko a sušené mléčné výrobky - Stanovení obsahu vlhkosti (Referenční metoda)

Format
Availability
Price and currency
Česky Hardcopy
In stock
8.43 €
Označení normy:ČSN EN ISO 5537
Třídící znak:570832
Počet stran:16
Vydáno:01.03.2024
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:518827
DESCRIPTION

ČSN EN ISO 5537

Tento dokument specifikuje metodu stanovení obsahu vlhkosti všech druhů sušeného mléka a sušených mléčných výrobků. Podstatou zkoušky je sušení zkušebního podílu v sušárně nastavené na 87 °C po dobu 5 hodin, přičemž zkušebním podílem prochází suchý vzduch. Stanoví se úbytek hmotnosti zkušebního podílu (který souvisí s obsahem "nechemicky vázané" vody).