Menu
0
Total price
0 €
PRICES include / exclude VAT
Homepage>ČSN EN ISO 5764 - Mléko - Stanovení bodu mrznutí - Termistorová kryoskopická metoda (Referenční metoda)
Sponsored link
Vydáno: 01.12.2009
ČSN EN ISO 5764 - Mléko - Stanovení bodu mrznutí - Termistorová kryoskopická metoda (Referenční metoda)

ČSN EN ISO 5764

Mléko - Stanovení bodu mrznutí - Termistorová kryoskopická metoda (Referenční metoda)

Format
Availability
Price and currency
Česky Hardcopy
In stock
12.52 €
Označení normy:ČSN EN ISO 5764
Třídící znak:570552
Počet stran:24
Vydáno:01.12.2009
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:84734
DESCRIPTION

ČSN EN ISO 5764

Norma ISO 5764:2009/IDF 108:2009 specifikuje referenční metodu s použitím termistorového kryoskopu pro stanovení bodu mrznutí syrového kravského mléka, tepelně ošetřeného plnotučného, částečně odstředěného a odstředěného kravského mléka a syrového ovčího a kozího mléka. Bod mrznutí může být použit k odhadu zvodnění mléka.