Menu
0
Total price
0 €
PRICES include / exclude VAT
Homepage>ČSN EN ISO 7973 - Obiloviny a mlýnské výrobky - Stanovení viskozity mouky - Metoda s použitím amylografu
Vydáno: 01.07.2016
ČSN EN ISO 7973 - Obiloviny a mlýnské výrobky - Stanovení viskozity mouky - Metoda s použitím amylografu

ČSN EN ISO 7973

Obiloviny a mlýnské výrobky - Stanovení viskozity mouky - Metoda s použitím amylografu

Format
Availability
Price and currency
Anglicky Hardcopy
In stock
8.43 €
Označení normy:ČSN EN ISO 7973
Třídící znak:461003
Počet stran:20
Vydáno:01.07.2016
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:99686
DESCRIPTION

ČSN EN ISO 7973

This International Standard specifies a method using an amylograph for determining the viscosity of a Suspension of flour in watet -, in which the starch is gelatinized by heating, in Order io assess the conditions of gelatinization of the flour and so judge whether there is any alpha-amylase activity. This method is applicable to wheat and rye flour and also to wheat and rye grain.