Menu
0
Total price
0 €
PRICES include / exclude VAT
Homepage>ČSN EN ISO 8534 - Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení obsahu vody - Metoda Karl Fischera (za nepřítomnosti pyridinu)
Vydáno: 01.08.2017
ČSN EN ISO 8534 - Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení obsahu vody - Metoda Karl Fischera (za nepřítomnosti pyridinu)

ČSN EN ISO 8534

Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení obsahu vody - Metoda Karl Fischera (za nepřítomnosti pyridinu)

Format
Availability
Price and currency
Anglicky Hardcopy
In stock
12.60 €
Označení normy:ČSN EN ISO 8534
Třídící znak:588727
Počet stran:24
Vydáno:01.08.2017
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:502488
DESCRIPTION

ČSN EN ISO 8534

This document specifies a method for the determination of the water content of animal and vegetable fats and oils (hereinafter referred to as fats) using Karl Fischer apparatus and a reagent which is free of pyridine. Milk and milk products (or fat coming from milk and milk products) are excluded from the scope of this document.