Menu
0
Total price
0 €
PRICES include / exclude VAT
Homepage>ČSN ISO 27205 - Fermentované mléčné výrobky - Bakteriální startovací kultury - Charakteristika
Sponsored link
Vydáno: 01.11.2010
ČSN ISO 27205 - Fermentované mléčné výrobky - Bakteriální startovací kultury - Charakteristika

ČSN ISO 27205

Fermentované mléčné výrobky - Bakteriální startovací kultury - Charakteristika

Format
Availability
Price and currency
Česky Hardcopy
In stock
8.38 €
Označení normy:ČSN ISO 27205
Třídící znak:571424
Počet stran:16
Vydáno:01.11.2010
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:87026
DESCRIPTION

ČSN ISO 27205

Tato česká norma specifikuje charakteristiky průmyslově používaných bakteriálních startovacích kultur, což jsou hlavně bakterie mléčného kvašení, ale mohou obsahovat rovněž bifidobaterie a propionibakterie používané k výrobě fermentovaných mléčných výrobků, např. jogurtu, zakysané smetany a sýra. Tato mezinárodní norma neplatí pro bakteriální kultury, které se přidávají jako složka do potravin pouze pro své probiotické vlastnosti. Charakteristiky se týkají složení, kvality a mikrobiologické bezpečnosti bakteriálních startovacích kultur.