Menu
0
Total price
0 €
PRICES include / exclude VAT
Homepage>ČSN ISO 5564 - Pepř černý a bílý, celý nebo mletý. Stanovení obsahu piperinu. Spektrofotometrická metoda
Vydáno: 01.06.1995
ČSN ISO 5564 - Pepř černý a bílý, celý nebo mletý. Stanovení obsahu piperinu. Spektrofotometrická metoda

ČSN ISO 5564

Pepř černý a bílý, celý nebo mletý. Stanovení obsahu piperinu. Spektrofotometrická metoda

Format
Availability
Price and currency
Česky Hardcopy
In stock
3.44 €
Označení normy:ČSN ISO 5564
Třídící znak:580192
Počet stran:8
Vydáno:01.06.1995
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:17730
DESCRIPTION

ČSN ISO 5564

Norma obsahuje ISO 5564:1982. Metoda popsaná v této normě je založena na mnoha mezinárodních zkouškách, prováděných ve spolupráci po dlouhou dobu. Metoda vyhledává optimalizaci mnoha proměnných za účelem definování postupů a poskytnutí jednotného měření ostrosti pepře. Norma specifikuje spektrofotometrickou metodu pro stanovení obsahu piperinu v černém nebo bílém pepři (Piper nigrum L.), celém nebo mletém. Postup při provádění normalizované zkoušky je podrobně popsán. ČSN ISO 5564 (58 0192) byla vydána v červnu 1995.