Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve čtvrtek 18. 12. 2025.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 05. 01. 2026.

 

Menu
0
Total price
0 €
PRICES include / exclude VAT
>ISO 3433:2008 | IDF 222:2008-Cheese — Determination of fat content — Van Gulik method
sklademVydáno: 2008-01
ISO 3433:2008 | IDF 222:2008-Cheese — Determination of fat content — Van Gulik method

ISO 3433:2008 | IDF 222:2008

ISO 3433:2008 | IDF 222:2008-Cheese — Determination of fat content — Van Gulik method

Format
Availability
Price and currency
Anglicky PDF
Immediate download
Printable
74.00 €
Francouzsky PDF
Immediate download
Printable
74.00 €
Anglicky Hardcopy
In stock
74.00 €
Francouzsky Hardcopy
In stock
74.00 €
Označení normy:ISO 3433:2008 | IDF 222:2008
Počet stran:7
Vydání:2
Vydáno:2008-01
DESCRIPTION

ISO 3433:2008 | IDF 222:2008


ISO 3433│IDF 222:2008 specifies the Van Gulik method for the determination of the fat content, as a mass fraction, of cheese. This method is applicable to all types of cheese. However, it may not give completely satisfactory results when applied to cheeses with an internal mould (blue-veined cheeses).