PRICES include / exclude VAT
5600 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN EN 14133
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A ve vínu a pivu - HPLC metoda s přečištěním na imunoafinitní kolonce
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A ve vínu a pivu - HPLC metoda s přečištěním na imunoafinitní kolonce
Vydáno: 01.01.2013
Česky Hardcopy
In stock
8.43 €
ČSN EN 14148
Potraviny - Stanovení vitamínu K1 metodou HPLC
Potraviny - Stanovení vitamínu K1 metodou HPLC
Vydáno: 01.01.2004
Česky Hardcopy
In stock
8.43 €
ČSN EN 14152
Potraviny - Stanovení vitaminu B2 metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Potraviny - Stanovení vitaminu B2 metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Vydáno: 01.01.2015
Česky Hardcopy
In stock
8.43 €
ČSN EN 14164
Potraviny - Stanovení vitaminu B6 metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Potraviny - Stanovení vitaminu B6 metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Vydáno: 01.11.2014
Anglicky Hardcopy
In stock
8.43 €
ČSN EN 14176
Potraviny - Stanovení kyseliny domoové v syrových měkkýších, v syrových rybách a ve vařených slávkách metodou RP-HPLC s UV detekcí
Potraviny - Stanovení kyseliny domoové v syrových měkkýších, v syrových rybách a ve vařených slávkách metodou RP-HPLC s UV detekcí
Vydáno: 01.07.2017
Anglicky Hardcopy
In stock
8.43 €
ČSN EN 14177
Potraviny - Stanovení patulinu v čiré a zakalené jablečné šťávě a protlaku - Metoda HPLC s přečištěním na rozhraní kapalina/kapalina
Potraviny - Stanovení patulinu v čiré a zakalené jablečné šťávě a protlaku - Metoda HPLC s přečištěním na rozhraní kapalina/kapalina
Vydáno: 01.01.2013
Česky Hardcopy
In stock
8.43 €
ČSN EN 14185-2
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí N-methylkarbamatu - Část 2: Metoda HPLC s přečištěním na křemelinové kolonce
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí N-methylkarbamatu - Část 2: Metoda HPLC s přečištěním na křemelinové kolonce
Vydáno: 01.10.2006
Anglicky Hardcopy
In stock
8.43 €
ČSN EN 14352
Potraviny - Stanovení fumonisinů B1 a B2 v potravinách na bázi kukuřice - HPLC metoda s přečištěním na imunoafinitní kolonce
Potraviny - Stanovení fumonisinů B1 a B2 v potravinách na bázi kukuřice - HPLC metoda s přečištěním na imunoafinitní kolonce
Vydáno: 01.12.2004
Česky Hardcopy
In stock
8.43 €
Anglicky Hardcopy
In stock
21.98 €
Česky Hardcopy
In stock
8.43 €
ČSN EN 1528-1
Potraviny s vysokým obsahem tuku - Stanovení pesticidů a polychlorovaných bifenylů (PCB) - Část 1: Všeobecně
Potraviny s vysokým obsahem tuku - Stanovení pesticidů a polychlorovaných bifenylů (PCB) - Část 1: Všeobecně
Vydáno: 01.02.1998
Česky Hardcopy
In stock
8.43 €
Česky Hardcopy
In stock
8.43 €