PRICES include / exclude VAT
5600 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Česky Hardcopy
In stock
2.71 €
ČSN ISO 8587
Senzorická analýza - Metodologie - Pořadová zkouška
Senzorická analýza - Metodologie - Pořadová zkouška
Vydáno: 01.10.2008
Česky Hardcopy
In stock
12.95 €
15.66 €
ČSN EN 15637
Potraviny rostlinného původu - Stanovení reziduí pesticidů pomocí LC-MS/MS po methanolové extrakci a přečištění na křemelině
Potraviny rostlinného původu - Stanovení reziduí pesticidů pomocí LC-MS/MS po methanolové extrakci a přečištění na křemelině
Vydáno: 01.04.2009
Anglicky Hardcopy
In stock
22.62 €
ČSN ISO 5496
Senzorická analýza - Metodologie - Zasvěcení do problematiky a výcvik posuzovatelů při zjišťování a rozlišování pachů
Senzorická analýza - Metodologie - Zasvěcení do problematiky a výcvik posuzovatelů při zjišťování a rozlišování pachů
Vydáno: 01.09.2009
Česky Hardcopy
In stock
8.68 €
12.22 €
ČSN EN ISO 5492 Změna A1
Senzorická analýza - Slovník
Senzorická analýza - Slovník
Vydáno: 01.08.2017
Česky Hardcopy
In stock
6.37 €
ČSN ISO 1871
Potraviny a krmiva - Obecné pokyny pro stanovení dusíku metodou podle Kjeldahla
Potraviny a krmiva - Obecné pokyny pro stanovení dusíku metodou podle Kjeldahla
Vydáno: 01.09.2010
Česky Hardcopy
In stock
6.37 €
ČSN EN 14177
Potraviny - Stanovení patulinu v čiré a zakalené jablečné šťávě a protlaku - Metoda HPLC s přečištěním na rozhraní kapalina/kapalina
Potraviny - Stanovení patulinu v čiré a zakalené jablečné šťávě a protlaku - Metoda HPLC s přečištěním na rozhraní kapalina/kapalina
Vydáno: 01.01.2013
Česky Hardcopy
In stock
8.68 €
Česky Hardcopy
In stock
8.68 €
ČSN EN 14132
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A v ječmeni a pražené kávě - HPLC metoda s přečištěním na imunoafinitní kolonce
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A v ječmeni a pražené kávě - HPLC metoda s přečištěním na imunoafinitní kolonce
Vydáno: 01.01.2013
Česky Hardcopy
In stock
8.68 €
Česky Hardcopy
In stock
12.95 €
ČSN 56 0001
Tabulky pro přepočty a korekce pro zkušební metody podle ČSN 56 0240 a ČSN 56 0246
Tabulky pro přepočty a korekce pro zkušební metody podle ČSN 56 0240 a ČSN 56 0246
Vydáno: 01.04.1965
Česky Hardcopy
In stock
12.95 €
ČSN 56 0084
Potravinářské výrobky. Stanovení celkového počtu mezofilních aerobních a fakultativně anaerobních mikroorganismů kultivací v tekutých půdách
Potravinářské výrobky. Stanovení celkového počtu mezofilních aerobních a fakultativně anaerobních mikroorganismů kultivací v tekutých půdách
Vydáno: 01.01.1987
Česky Hardcopy
In stock
8.68 €