PRICES include / exclude VAT
5600 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Anglicky Hardcopy
In stock
22.08 €
ČSN P CEN/TS 17083
Potraviny - Stanovení akrylamidu v potravinách a kávě plynovou chromatografií s hmotnostně spektrometrickou detekcí (GC-MS)
Potraviny - Stanovení akrylamidu v potravinách a kávě plynovou chromatografií s hmotnostně spektrometrickou detekcí (GC-MS)
Vydáno: 01.12.2017
Anglicky Hardcopy
In stock
12.65 €
Anglicky Hardcopy
In stock
16.26 €
Anglicky Hardcopy
In stock
13.05 €
Anglicky Hardcopy
In stock
8.47 €
ČSN EN ISO 11133 Oprava 1
Mikrobiologie potravin, krmiv a vody - Příprava, výroba, uchovávání a zkoušení výkonnosti kultivačních půd
Mikrobiologie potravin, krmiv a vody - Příprava, výroba, uchovávání a zkoušení výkonnosti kultivačních půd
Vydáno: 01.02.2015
Česky Hardcopy
In stock
0.00 €
ČSN EN 13804
Potraviny - Stanovení prvků v různém oxidačním stupni - Obecné a specifické požadavky
Potraviny - Stanovení prvků v různém oxidačním stupni - Obecné a specifické požadavky
Vydáno: 01.08.2013
Anglicky Hardcopy
In stock
8.47 €
ČSN EN 12014-2
Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 2: Metoda HPLC/IC pro stanovení obsahu dusičnanů v zeleninových výrobcích a zelenině
Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 2: Metoda HPLC/IC pro stanovení obsahu dusičnanů v zeleninových výrobcích a zelenině
Vydáno: 01.08.2018
Česky Hardcopy
In stock
8.47 €
ČSN EN ISO 8589 Změna Z1
Senzorická analýza - Obecné pokyny pro uspořádání senzorického pracoviště
Senzorická analýza - Obecné pokyny pro uspořádání senzorického pracoviště
Vydáno: 01.04.2010
Česky Hardcopy
In stock
1.24 €
ČSN EN 12014-4
Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 4: IC metoda stanovení obsahu dusičnanů a dusitanů ve výrobcích z masa
Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 4: IC metoda stanovení obsahu dusičnanů a dusitanů ve výrobcích z masa
Vydáno: 01.12.2005
Anglicky Hardcopy
In stock
8.47 €
ČSN ISO 4831
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu koliformních bakterií - Technika nejvýše pravděpodobného počtu
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu koliformních bakterií - Technika nejvýše pravděpodobného počtu
Vydáno: 01.08.2010
Česky Hardcopy
In stock
8.47 €
ČSN ISO 4832
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda stanovení počtu koliformních bakterií - Technika počítání kolonií
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda stanovení počtu koliformních bakterií - Technika počítání kolonií
Vydáno: 01.09.2010
Česky Hardcopy
In stock
6.22 €