PRICES include / exclude VAT
5600 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN EN 16943
Potraviny - Stanovení vápníku, mědi, železa, hořčíku, manganu, fosforu, draslíku, sodíku, síry a zinku metodou ICP-OES
Potraviny - Stanovení vápníku, mědi, železa, hořčíku, manganu, fosforu, draslíku, sodíku, síry a zinku metodou ICP-OES
Vydáno: 01.11.2017
Anglicky Hardcopy
In stock
13.33 €
Anglicky Hardcopy
In stock
16.62 €
Anglicky Hardcopy
In stock
13.33 €
ČSN EN ISO 16140-4
Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 4: Protokol pro vnitrolaboratorní validaci metody
Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 4: Protokol pro vnitrolaboratorní validaci metody
Vydáno: 01.01.2021
Anglicky Hardcopy
In stock
22.56 €
31.22 €
Česky Hardcopy
In stock
3.53 €
ČSN ISO 6658
Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod
Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod
Vydáno: 01.08.2022
Anglicky Hardcopy
In stock
13.33 €
ČSN P CEN/TS 17743
Potraviny - Stanovení reziduí pesticidů extrakcí ethylacetátem pomocí GC- a LC-MS/MS (SweEt)
Potraviny - Stanovení reziduí pesticidů extrakcí ethylacetátem pomocí GC- a LC-MS/MS (SweEt)
Vydáno: 01.09.2022
Anglicky Hardcopy
In stock
8.66 €
ČSN EN 1787
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících celulosu metodou ESR spektroskopie
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících celulosu metodou ESR spektroskopie
Vydáno: 01.10.2022
Anglicky Hardcopy
In stock
8.66 €
Česky Hardcopy
In stock
8.66 €
12.19 €
Anglicky Hardcopy
In stock
12.92 €
Česky Hardcopy
In stock
8.66 €
ČSN EN 13191-2
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí bromidů - Část 2: Stanovení anorganických bromidů
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí bromidů - Část 2: Stanovení anorganických bromidů
Vydáno: 01.12.2001
Česky Hardcopy
In stock
8.66 €